Blijf bij je keuze: volg social media


Ooit besloot je: ik ga een kind sponsoren! Je werd geraakt door het verhaal van een kind in extreme armoede. Hoe is het nu met jouw gevoel van onrecht? Ben jij ook zo druk met leven, dat je mensen in armoede vergeet? Heb jij het nodig om steeds weer geconfronteerd te worden met jouw keuze: ik bescherm een kind en help het tot bloei te komen? Volg Compassion dan op social media! 

De oproep om een kind te beschermen tegen uitbuiting, geweld en misbruik resoneerde. Je nam je voor om goed voor je sponsorkind te zorgen, maar het is vaak lastig om betrokken te blijven bij je sponsorkind. Voor je het weet, is je bewogenheid weer weggezakt en ervaar je Jezus’ missie niet meer als ‘eigen’: zorg voor de armen. 
 
Waarom social media? 
Compassion is te vinden op social media. Niet om zoveel mogelijk volgers te krijgen, maar wij willen graag sámen dichtbij onze missie blijven: kinderen beschermen, opstaan voor recht en Jezus volgen in de zorg voor de armen. Wil jij die missie scherp in het vizier houden, dan kunnen onze social kanalen je daar misschien bij helpen. Volg ons en blijf geraakt. Zie het als reminders: Jezus heeft mij nodig in Zijn Koninkrijk om voor anderen te zorgen.


Instagram

Op onze Instagram vind je verhalen van kinderen en hun ouders. 
 
Facebook
Via Facebook  delen we niet alleen verhalen, maar leer je ook meer over armoede en de oplossing die Compassion biedt. 
 
YouTube
Prachtige verhalen zoals deze, maar ook informatie over ons werk vind je op YouTube.


Spotify 
Verschillende artiesten hebben net als jij besloten een kind te sponsoren. Hun muziek vind je in onze playlist. 

LinkedIn 
Hier delen wij acties, updates over de organisatie en vacatures zodat je nog breder betrokken kunt raken met het werk van Compassion. 
 

Dit vind jij misschien ook interessant