1. Je bent geliefd

Het is belangrijk dat elk sponsorkind hoort en gaat beseffen dat God van hem of haar houdt. Dank God voor zijn onvoorwaardelijke liefde en bid dat je sponsorkind Gods liefde zal ontdekken.

2. Relatie met God

Dank God dat je sponsorkind leert over Jezus en de verhalen uit de bijbel. Bid dat je sponsorkind Jezus zal leren kennen en een persoonlijke relatie met God mag ontwikkelen.

3. Naar school

Dank God dat je sponsorkind naar school kan. Bid dat je sponsorkind gemotiveerd zal zijn om nieuwe dingen te leren en mag ontdekken wat hij of zij leuk vindt en goed kan.

4. Gezondheid & hygiëne

Bid voor de gezondheid en het welzijn van je sponsorkind. Vraag God of Hij hem of haar wil beschermen en wil helpen om geleerde regels over hygiëne te begrijpen en toe te passen.

5. Het Compassion-project en de medewerkers

Dank God voor de kerk- en projectmedewerkers die zich inzetten voor kinderen in hun omgeving. Bid voor wijsheid in hun werk en dat ze Gods liefde voor henzelf en de kinderen mogen ervaren.

6. Plan voor de toekomst

Dank God dat Hij iedereen uniek gemaakt heeft en met iedereen een plan heeft. Bid dat je sponsorkind aan de slag mag gaan met zijn of haar ‘plan voor de toekomst’ en zal ontdekken wat Gods unieke plan voor hem of haar is.

7. Familie van je sponsorkind

Bid God om bescherming over de familie van je sponsorkind en vraag of Hij wil voorzien. Bid dat het gezin Jezus (beter) mag leren kennen.

8. Hoop

Armoede zorgt ervoor dat kinderen hoop verliezen. Bid voor hoop in moeilijke, uitzichtloze. Dank God dat Jezus hoop is en geeft. Bid dat je sponsorkind dit zal ontdekken.

9. Moed & doorzettingsvermogen

Vraag God om moed en doorzettingsvermogen voor je sponsorkind. Doorzettingsvermogen om in moeilijke situaties zichzelf te blijven en moed om te blijven geloven in Gods woorden in uitzichtloze situaties

Behoefte aan nog meer inspiratie of bidden voor het werk wat Compassion doet?