Kinderen zijn de onzichtbare slachtoffers van COVID-19. Onderwijs, gezondheidszorg, goede voeding en een veilig thuis: het was al niet vanzelfsprekend en nu helemaal niet meer. Bij Compassion dromen we van een wereld waarin kinderen niet meer in armoede leven. Samen met ouders, lokale kerken, medewerkers en giftgevers helpen we 2,2 miljoen kinderen. Vanuit Nederland willen we zo snel mogelijk een sponsor vinden voor de kinderen die dat nog niet hebben. Be a Blessing!

Meer weten over
het werk van Compassion?

Bekijk de video waarin je een mooi en volledig inzicht krijgt in onze samenwerking met lokale kerken.

Be a Blessing: sponsor nu een kind

In je eentje kun niet de hele wereld veranderen. Jij kunt wel beginnen bij het ondersteunen van één kind en hem of haar de mogelijkheid bieden om zich goed te kunnen ontwikkelen. Deze kinderen wachten op dit moment op een sponsor. Wil je liever een uitgebreidere keuze? Dat kan op deze pagina.

Jarelis en Genesis

Dit zijn Jarelis (links, 7 jaar) en Genesis (rechts, 10 jaar). Ze komen uit Managua, Nicaragua en groeien op in kwetsbare omstandigheden. Via het Compassion-project, dat gerund wordt door de lokale kerk, zijn ze gekoppeld aan een sponsor. Genesis: “Mijn ouders zorgen voor mij, daar ben ik dankbaar voor. Maar ik ben ook dankbaar voor mijn sponsor, omdat ze me steunt.”

Sponsoring lost niet alle problemen van een gezin in armoede op, maar het geeft wel verlichting. De meiden zijn hoopvol voor het nieuwe jaar. Genesis: “Ik hoop dat ik de lagere school kan afmaken en meer kan leren over het vak van schoonheidsspecialist.”