Charis Music verzorgt een avondvullende kerstconcert met veel muziek, waarin het kerstverhaal centraal staat. Vocalist Riëlle Prins: “We hopen te raken met mooie luisterliedjes, die afgewisseld worden met bekende kerstliederen die je mee kunt zingen. En door de swingende gospels is stilzitten geen optie!” Dit jaar werkt het koor samen met Compassion. “Een mooie, betekenisvolle samenwerking omdat we elkaar aanvullen in het uitvoeren van dezelfde missie: iets betekenen in het Koninkrijk van God.”

“We hopen op deze manier mensen te raken. Dichtbij, in de zaal. Maar ook ver weg, in landen waar armoede, geweld en honger aan de orde van de dag zijn.”

Kom je kerst met ons vieren? Kom naar het concert in Staphorst of één van de andere locaties in het land.

 

Over Charis Music

Charis Music is een jong en dynamisch koor, dat bestaat uit twintig vocalisten. Riëlle Prins: “Samen met onze geweldige live band en onze energieke dirigent Chiel Naber willen wij eigenlijk maar één ding: op een professionele en toegankelijke wijze aan íedereen die het maar horen wil het evangelie brengen. Mensen verbinden met God en met elkaar is onze grote missie. Door middel van muziek maken en samen zingen willen we mensen raken, enthousiasmeren en kennis laten maken met God en Zijn liefde.”