Op 25 juni 2022 vindt de derde editie plaats van de Muskathlon@home. Die dag willen we weer met z’n allen naar buiten gaan om te sporten voor kinderen die leven in extreme armoede. Je kunt zelf je afstand bepalen & financiële doelstelling. Dit jaar komen we in beweging voor het land van Soraya, Haiti. Het land heeft in 2021 te maken gekregen met een zware aardbeving. De gevolgen van deze natuurramp zijn groot. Doormiddel van de Muskathlon@home willen we naast de getroffen gezinnen, kerken en Compassion projecten staan.

Twijfel je nog of je mee gaat doen aan de Muskathlon@home? Nienke, directeur Compassion Nederland, over de positieve impact van jouw keuze:

“De Muskathlon@home is een manier om letterlijk in beweging te komen en daarmee al rennend, wandelend of fietsend een zichtbare stem te zijn voor de meest kwetsbaren: kinderen in extreme armoede. We beseffen ons vaak te weinig dat we een schakel kunnen zijn in de strijd tegen armoede. Als jij in beweging komt, kunnen anderen deelnemen door te geven. Die opbrengst zorgt ervoor dat de lokale kerk recht kan doen. Juist dat samenspel maakt het zo krachtig. En dan ben je ook nog lekker gezond bezig, helemaal als je het met vrienden of familie doet. Fysiek en sociaal. Dus de eerste winst krijg je zelf!