Tijdens de avonden zal Eline begeleid worden door toetsen en gitaar en krijgt ze vocale ondersteuning van een aantal gasten. Het zorgt voor een intieme sfeer als in een klein theater. “Ik kijk er naar uit om de mensen weer dichtbij te kunnen zien en tot ze te zingen alsof ik bij ze in de kamer sta”, zegt Eline. “Deze kwetsbare liedjes zoals Je Mag Ook Verliezen en In De Verte Huilt Een Kind lenen zich daar bij uitstek voor!” Rondom de liedjes deelt Eline ook verhalen. Uit haar eigen leven, maar ook verhalen waar ze mee geconfronteerd werd die tot de nieuwe muziek hebben geleid.

Eline werd bekend dankzij liederen als Jezus Overwinnaar, Abba en Door en Door Goed. Een paar jaar geleden volgde haar debuut cd ‘Terug Naar Eden’. Met het vervolg ‘Levenswoorden’ zette Eline de breekbare stap om te zingen over rauwe moeilijkheden en worstelingen die je kunt doormaken in het leven. Het werden eerlijke nummers om luisteraars te troosten, te bemoedigen en soms misschien woorden te geven aan hun gevoelens. Woorden uit het leven gegrepen en woorden van leven van Jezus de Levengever: Levenswoorden.

Eline is christelijke zangeres en artiestambassadeur van Compassion.

Eline & Compassion

Eline is artiest-ambassadeur van Compassion. Samen met ons zet zij zich in voor kinderen die in armoede opgroeien. Ze is ervan overtuigd dat God kinderen in armoede ziet en wil een verschil maken voor deze kinderen vanuit Zijn liefde.

“God heeft kinderen in armoede op het oog, daarom wil ik oog voor ze hebben en voor ze openstaan.”

Eline