Test

header

fdsafjkdsafhdsajkfhds\djfaskfdjksd dsfhajksdhf;

  • Er staat een blauwe balk die ik niet weg krijg, hoe kan ik inloggen of mijn wachtwoord wijzigen?

    Het probleem wordt veroorzaakt door je browser. Gebruik bij voorkeur een recente versie van Chrome, Firefox of Safari. Eventueel kan Microsoft Edge ook. Internet Explorer en oudere versies van hiervoor genoemde browsers geven soms problemen.

  • Ik heb een goed idee voor MyCompassion, bij wie kan ik die kwijt?

    Wat leuk dat je meedenkt over de verdere ontwikkeling van MyCompassion. Goede ideeën en wensen zijn altijd welkom. In overleg met ons testpanel en afhankelijk van de investering in tijd en geld zetten we ideeën en wensen op de prioriteitenlijst. We werken continu aan de verbetering van de site en een paar keer per jaar pakken we grotere stukken functionaliteit op.

    Je wensen en ideeën voor nieuwe functionaliteiten kun je bij voorkeur via de e-mail met ons delen.

  • Ik zie een draaiend half maantje in beeld, wat moet ik doen?

    Het lijkt erop dat de site probeert om gegevens op te halen, maar dat om enige reden niet (meer) lukt. Ververs de pagina (klik F5 of klik in je browser en geef een ‘Enter’). Helpt dat niet klik dan rechtsboven in MyCompassion op ‘Uitloggen’ en log opnieuw in met je e-mailadres en wachtwoord.

    Blijft het probleem zich voordoen, neem dan contact met ons op.

  • Is MyCompassion klaar of komen er nog nieuwe mogelijkheden bij?

    MyCompassion zal zeker verder ontwikkeld worden naar een online platform waar je alles rondom de sponsoring van Compassion kunt vinden en regelen. Je kunt inmiddels via MyCompassion kaarten en brieven schrijven en extra giften geven voor de kind(eren) die je sponsort. En is op de Mijn giften pagina een overzicht te vinden van wat je (maandelijks) aan Compassion geeft en een handig jaaroverzicht voor je belastingaangifte.

    En Compassion is nog niet af, we blijven innovaties toevoegen aan het platform. Heb je goede ideeën, laat het ons dan weten!

  • Waar kan ik terecht met mijn vragen over MyCompassion?

    Ons sponsor engagement team staat je graag te woord om onduidelijkheden uit te leggen. Ons telefoonnummer en e-mailadres zijn hiervoor de beste kanalen. Je vindt ze op de contactpagina.

    Tijdens kantooruren zijn we bijna altijd bereikbaar via de chat aan de rechterkant deze pagina.

    Gaat er echt iets mis met MyCompassion dan zorgen onze collega’s ervoor dat de juiste mensen op de hoogte worden gebracht om het probleem op te pakken.

  • Waarom hebben jullie MyCompassion gemaakt?

    Allereerst omdat de wereld steeds meer digitaal wordt. We zien MyCompassion als een mooie kans om daarbij aan te sluiten en onze service te verbeteren. Een digitale omgeving geeft ons de mogelijkheid om nieuwe informatie, zoals brieven en foto’s, sneller, actueler en goedkoper met sponsors te delen.
    Naast dat het versturen van steeds meer brieven (want Compassion Nederland groeit) veel verzend- en printkosten met zich meebrengt, speelt verduurzaming van onze organisatie ook een rol.

    Het voordeel van een inlog is ook dat je je sponsornummer niet hoeft te onthouden als je een brief wil schrijven en niet meer bij iedere gift je naam- en adresgegevens moet invullen. En tenslotte maakt het, binnen de mogelijkheden die we hebben, de connectie met je sponsorkind moderner en leuker.

  • Wat is MyCompassion en wat kan ik ermee?

    Met MyCompassion geven we je een online plek waar je met één login alles bij de hand hebt rondom je sponsoring bij Compassion. Je vindt er jouw contactgegevens zoals je bij ons bekend bent en je kunt er eenvoudig wijzigingen doorvoeren als er iets niet klopt of veranderd is.

    Daarnaast heb je een overzicht van jouw sponsorkind(eren), inclusief foto en biografie. Zo kun je direct brieven en kaarten schrijven of een gift geven en hoef je voor de nieuwste foto niet te wachten op het volgende moment dat we die printen en per post versturen. Op een leuke manier laten we je weten dat je sponsorkind bijna jarig is. Eerder door jou of je sponsorkind geschreven brieven staan bij elkaar, zodat je makkelijk terug kunt lezen wat jullie in de vorige briefwisseling aan elkaar hebben verteld of gevraagd.