Doneer


Geef een gift geef een gift

Doneer aan een van Compassions aanvullende hulpfondsen. Zo geef je kinderen water, malarianetten, extra medische zorg, hulp bij rampen en meer.

geef of vraag een cadeau geef of vraag een cadeau

Geef of vraag een Compassion Cadeau en steun daarmee een gezin in een ontwikkelingsland. Zo maak je met 1 cadeau meer dan 2 mensen blij!

Nalaten aan kinderen in armoede Nalaten aan kinderen in armoede

U kunt een deel van uw erfenis nalaten voor kinderen in armoede.

Voor...


De missie van de kerk is de missie van Compassion. We werken in Nederland samen met gemeente uit alle kerkelijke richtingen. Samen kunnen we kerken in ontwikkelingslanden in staat stellen om voor de armen in hun gemeenschap te zorgen.

Als ondernemer zoek je altijd naar winst. Verbeteringen brengen in situaties, voor familie, vrienden, werknemers voor jezelf en je naaste. Steeds meer mensen in het bedrijfsleven zetten zich in voor kinderen in armoede. Dat levert veel winst op: hier en ‘daar’.

Compassion biedt een passend zendingsproject voor jouw school. Een project voor en door kinderen en geschikt voor onder-, midden- en bovenbouw. In dit project gaan zending en hulpverlening hand in hand en het betrekt een lokale kerk in een ontwikkelingsland.

Sponsoren jullie thuis een kind? Bijzonder is dat, he? Wil jij meer weten over hoe het leven van jullie sponsorkind is, hoe hij of zij woont en wat jij kunt schrijven in je brieven? Of misschien wil je wel op de hoogte blijven van alle leuke acties die Compassion doet voor kids?