We verwerken de incasso-opdracht tijdens het eerstvolgende incassomoment, tenzij je aangeeft dat je wilt dat jouw opdracht op een andere moment wordt verwerkt. De datum van afschrijving op je bankafschrift kan een dag eerder of later zijn en is mede afhankelijk van de bank waarbij je bankiert.


SEPA-incasso

Compassion incasseert volgens de SEPA-richtlijnen. Dit zijn richtlijnen voor al het betalingsverkeer binnen Europa.

  • Een incasso van Compassion herken je aan Incassant ID NL03ZZZ410423870000 en een machtigingskenmerk dat begint met CNL.
  • Als je meerdere kinderen sponsort, incasseren we jouw maandelijkse bijdrage als één bedrag.
  • Wanneer Compassion voor de eerste keer bij je incasseert, zal er op het bankafschrift een melding staan: ‘eerste incasso’.
  • Het rekeningnummer waarop Compassion incasseert, is: NL91 INGB 0000 0032 32
  • Als je het niet eens bent met de afschrijving, kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met je bank.

Incasso-overzicht 2024

Incassomomenten sponsorbijdrage 2024.


Onvoldoende saldo
Als er bij het incasseren van de maandelijkse sponsorbijdrage onvoldoende saldo op je rekening staat, wordt het bedrag niet geïncasseerd. Bij de eerstvolgende incasso wordt geprobeerd dit bedrag opnieuw te incasseren. Mocht deze tweede poging niet slagen, dan nemen we contact met je op over je openstaande bijdrage.


Vragen over SEPA-incasso?

Heb je nog vragen over SEPA of je maandelijkse bijdrage? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!