Sponsor nu een kind in de regio Marsabit

De kinderen op deze webpagina zijn opgenomen in de 16 projecten waar Mozaiek zich aan heeft verbonden.

Mozaiek Kenia houdt je graag op de hoogte van wat er in de projecten gebeurt.
Meld je aan voor de nieuwsbrief van Mozaiek Kenia.
(3 of 4 keer per jaar in je mailbox)

Het verhaal van Mozaiek Kenia

Mozaiek en Compassion hebben de handen ineen geslagen om zoveel mogelijk kinderen uit armoede te bevrijden in Jezus’ naam. Mozaiek033, Mozaiek0318, Mozaiek055 en Mozaiek071 zetten zich in voor de meest kwetsbare kinderen in het noorden van Kenia (in de regio’s Marsabit en Isiolo). Marsabit betekent letterlijk ‘vergeten gebied’. Mozaiek heeft de overtuiging dat God van dit vergeten gebied een plaats van hoop wil maken. Daarom heeft Mozaiek ervoor gekozen om in samenwerking met de lokale kerken in Kenia en met Compassion dit mooie project op te pakken.

Wat kan er gebeuren in één jaar?

Compassion verbindt sinds 2019 Mozaiek033 en Mozaiek0318 en inmiddels ook Mozaiek055 en Mozaiek071 aan 16 kerken in de regio’s Marsabit en Isiolo in het noorden van Kenia. Een connectie op het vlak van kindsponsoring, worship, scholing en water. In Jezus herkennen mensen hier en daar elkaar. Hij is het die sponsors en kinderen op bijzondere manieren aan elkaar verbindt. Eén jaar connectie Mozaiek en Kenia is ondanks COVID een jaar van zegen geweest. Een vergeten gebied wordt een plaats van hoop als we samen alles verwachten van onze God.
Inmiddels worden meer dan 1.000 kinderen in deze projecten via Mozaiek bemoedigd door brieven en gebed. Muziekinstrumenten en geluidsinstallaties ondersteunen de worship in de kerken en 22 watertanks zorgen in acht projecten voor directe toegang tot schoon drinkwater.