Sponsor een kind in het noorden van Kenia

Steun een kind in armoede voor € 37,50 per maand. Hierdoor wordt hij of zij opgenomen in een Compassion-project en krijgt daar de hulp die nodig is. Jouw bijdrage heeft direct impact op je sponsorkind, maar ook op zijn of haar omgeving. Deze kinderen zijn opgenomen in de projecten waar Mozaiek zich aan heeft verbonden:

Foto van Kees Kraayenoord.
 

“Zoals we houden van onze eigen kids,
zo willen we er ook zijn voor de allerarmsten.”

Kees Kraayenoord, oprichter en voorganger van Mozaiek0318

“Zoals we houden van onze eigen kids, zo willen we er ook zijn voor de allerarmsten.”

Kees Kraayenoord, oprichter en voorganger van Mozaiek0318

Compassion en Mozaiek zijn een partnerschap gestart, waardoor we in het noorden van Kenia, in de regio’s Marsabit, Isiolo en Turkana, verbonden zijn met 17 kerken en Compassion-projecten. Dankzij dit partnerschap kunnen we via de lokale kerken uitreiken naar kinderen en hun families die in extreme armoede leven. We doen dit op het gebied van:

Door regelmatig contact en ontmoeting, leren we op een gelijkwaardige manier van elkaar. Hoe je kerk bent en je omgeving in Nederland en Kenia kan dienen. Ondanks de grote afstand, voelen we ons met elkaar verbonden!

Mozaiek Kenia houdt je graag op de hoogte van wat er in de projecten gebeurt. Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van Mozaiek Kenia. (3 of 4 keer per jaar in je mailbox)

 

Een kijkje in Kenia

Een van onze projecten

Wat we samen al hebben bereikt