Van de Zandschulp assurantiën ziet het als opdracht om welvaart te delen met hen die het minder hebben. Er is gekozen voor een partnerschap met Compassion, omdat deze organisatie zich voornamelijk richt op kinderen in ontwikkelingslanden. Compassion investeert in hun toekomst, zodat de jongeren voor hun omgeving en hun land het verschil kunnen maken. Van de Zandschulp assurantiën wil niet alleen geld geven, maar hoopt ook dat ze de jongeren door het schrijven van brieven een hart onder de riem kunnen steken.

‘Onze gewaardeerde relaties maken het mede mogelijk dat we de wereld zo weer een klein beetje mooier kunnen maken. We zijn hen hiervoor heel dankbaar!’

‘Andere mensen helpen zit in ons bloed.’ Van de Zandschulp is een regionaal dienstverlenend bedrijf op financieel gebied, gevestigd in Bennekom. Dagelijks helpen wij onze relaties bij vragen die betrekking hebben op hun financiën (verzekeringen, hypotheken en bankzaken). Persoonlijke aandacht voor onze relaties vinden we daarbij erg belangrijk.