Wees op donderdag 5 oktober welkom op de inspiratieavond bij het vernieuwde kantoor van Compassion. Een avond vol ontmoetingen met andere ondernemers, inspiratie, een heerlijk buffet en een indrukwekkend levensverhaal van Raphael uit Kenia.

 

Een kijkje in de keuken van Compassion

Tijdens de avond in onze eigen ‘keuken’ trekken we diverse keukenkastjes open.

Keukenkastje ‘impact maken op wereldschaal’
Hoe kun je als ondernemer en/of bedrijf impact maken op mondiaal niveau? Waar begin je en blijf je door alle bomen (of bergen) het bos nog zien? Wij reiken hiervoor graag handvatten aan door je te vertellen over impactvolle projecten uit het verleden en kansen voor de nabije toekomst.

Keukenkastje ‘projecten’
Aan welke projecten verbinden we ons als Compassion Nederland? Hoe weten we welke projecten daadwerkelijk verschil maken in een buurt of dorp en hoe meten we dat? Als ondernemers met ons op avontuur gaan, zijn dit de vragen die ze ons stellen. Wij beantwoorden deze vragen maar al te graag.

Keukenkastje ‘samensturende organisatie’
Compassion is sinds enkele jaren een samensturende organisatie. (Hoe) werkt dat? We delen onze ervaringen met dit nog vrij onbekende fenomeen en beantwoorden al jullie vragen. Twijfels of scepsis over dit organisatiemodel? Neem ze mee en deel ze gerust.

Keukenkastje ‘Kenia’
Deze avond verwelkomen we ook Raphael uit Kenia die zijn inspirerende levensverhaal met ons deelt. Bekijk hier alvast een deel van zijn indrukwekkende verhaal:

Aanvang

Jij (en eventueel je partner) zijn van harte welkom om bij ons aan te schuiven.
De inloop is vanaf 17:30 en de avond start om 18:00 uur. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.

Meld je aan

Vul hieronder je gegevens in om je voor deze avond aan te melden: