Sponsor+


Helaas worden sponsorkinderen en het werk van Compassion wereldwijd ook getroffen door rampen, infectieziekten en andere problemen.


Om dan daadkrachtig te kunnen reageren, is er SPONSORplus.

Waar Sponsor+ in voorziet


Soms hebben kinderen meer medische hulp nodig dan we via het sponsorprogramma kunnen bieden. Denk aan een ingrijpende operatie of de behandeling van een ernstige ziekte. We bekijken dan op individueel niveau hoe we het kind kunnen helpen.

Het noodhulpfonds wordt gebruikt bij noodsituaties na natuurrampen. Doordat we een fonds hebben, kunnen we bij rampen direct in actie komen en levens redden. Dit hebben we gedaan na bijvoorbeeld de Tsunami in Indonesië, de aardbeving in Haïti en de typhoon Haiyan op de Filipijnen.

Via het kindsponsorprogramma zorgen we ervoor dat alle sponsorkinderen naar school kunnen. Maar sommige kinderen hebben extra behoeften. We bekijken dan per individuele situatie wat het kind nodig heeft, en hoe we hem of haar daarbij kunnen helpen, zodat het zich zo gezond mogelijk kan ontwikkelen.

Ons doel is om kinderen te helpen zich gezond te ontwikkelen. Het sponsorprogramma voorziet in bijna alles wat daar voor nodig is. Maar soms zijn er grote obstakels, waardoor een kind vast dreigt te lopen. Daarom helpen we ook in basisvoorzieningen in gemeenschappen.

Het doel van Sponsor+ is om meer impact te kunnen maken in het leven van individuele kinderen én hun gemeenschappen. We noemen de hulpfondsen ook wel 'cruciale interventies' voor het leven van de kinderen die we helpen.

Doe mee met Sponsor+


Compassion gaat bewust en verantwoordelijk met je persoonsgegevens om. We verzamelen en verwerken alleen gegevens die nodig zijn om onze missie uit te voeren en onze service te verbeteren. We beschermen je gegevens, zullen ze nooit verkopen en delen ze nooit met derden zonder een juridische verwerkersovereenkomst. Ook kun je je altijd afmelden en op ieder moment gebruik maken van je wettelijk toegekende rechten. Dat is de korte en bondige versie van onze privacy verklaring. Via deze link kun je lezen hoe Compassion precies met je persoonsgegevens en privacy omgaat.


* Verplichte velden

Door het invullen en verzenden van dit formulier geef je toestemming aan Stichting Compassion Nederland om een doorlopende of eenmalige incasso-opdracht te sturen naar je bank om bovenstaand bedrag van je rekening af te schrijven en aan je bank om doorlopend of eenmalig een bedrag van je rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Compassion Nederland. Als je het niet eens bent met deze afschrijving, kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag je bank naar de voorwaarden. De incassering vindt plaats op het eerstvolgende incassomoment (5e of 25e van de maand).

Incassant ID Compassion: NL03ZZZ410423870000

SEPA