Op 29 augustus 2020 vond de eerste Muskathlon@home plaats. Klik snel verder voor de aftermovie en om te zien hoeveel er in 2020 met elkaar is opgehaald voor kinderen in extreme armoede.

Een Muskathlon is een bijzondere uitdaging, die normaliter wordt gehouden in één van de landen waar Compassion actief is. Tijdens deze reis, van ruim een week, lever je een dag een uitdagende sportieve prestatie. Je gaat wandelen, hardlopen of mountainbiken. In het jaar voordat je gaat, werf je €10.000 voor het werk van Compassion. Sinds de Corona crisis kunnen enkele reizen in 2021 geen doorgang meer vinden. Echter, de extreme armoede neemt door deze crisis alleen maar toe. Niets doen is dan ook geen optie. 

Vandaar de Muskathlon@home. Met de Muskathlon@home willen we naast zoveel mogelijk kinderen in armoede staan en ons inzette voor een betere toekomst. Later voorzien we je van meer informatie over hoe jij met ons mee kan doen! Houd daarvoor deze pagina geregeld in de gaten. 

De Muskathlon van Anita

De Muskathlon van Daan

Tips & tricks fondswerving Tips & tricks fondswerving

Met de Muskathlon dagen we jou uit om minimaal 10.00 euro te werven ten behoeve van kinderen die leven in extreme armoede.

Ik ben deelnemer Ik ben deelnemer

Ga jij in 2021 mee naar Rwanda of Indonesië? Super! De komende tijd zal in het teken staan van actief trainen & fondsenwerven. We willen je helpen je zo goed moed mogelijk voor te bereiden op jouw Muskathlon!

De Muskathlon is een soort levensreis in 8 dagen. Van prachtige hoogtepunten en hoop, naar immense dieptepunten met verdriet en bewogenheid. - Mark

Meer video's? Bekijk ze hier