Door de coronapandemie hebben we in 2020 de jongerenreis vanuit de Bethelkerk in Veenendaal moeten annuleren. Maar ook al gaat de reis niet door, toch willen we ons inzetten om de kinderen in Mexico te helpen.

Deel deze pagina met je achterban wanneer ze willen doneren of een kind in Mexico willen ondersteunen.

Enthousiasmeer je ouders, ooms, tantes, vrienden of buren om voor €33,- per maand naast een kind in Mexico te gaan staan en sponsor te worden. Of vraag een donatie voor 14 nieuwe klaslokalen bij 7 Compassion-projecten.

De bruikbaarheid van deze tips hangt af van de actuele coronamaatregelen in Nederland en zijn soms niet meer van toepassing, omdat de reis niet door gaat.

14 nieuwe klaslokalen

In het zuiden van Mexico is veel armoede. Lokale kerken zetten zich in om de allerarmste kinderen op te nemen in hun Compassion-project. De laatste tijd zijn er veel kinderen in de projecten geregistreerd – iets om dankbaar voor te zijn. Teglijkertijd brengt dit logistieke uitdagingen met zich mee. Op 7 Compassion-projecten zijn er op dit moment onvoldoende faciliteiten voor goed onderwijs. Doneer zodat er 14 nieuwe klaslokalen op deze projecten gerealiseerd kunnen gaan worden. Ook zijn er financiën nodig voor stoelen, tafels, schoolborden, bureaus en kasten. Met deze donaties kunnen 1.200 sponsorkinderen goed onderwijs ontvangen.

Mexicaanse kinderen in een klaslokaal.

Streefbedrag € 25.000

Doneer zodat 1200 sponsorkinderen de mogelijkheid krijgen om goed onderwijs te krijgen.

Zelf overmaken
Mocht je zelf geld willen overmaken dan kan dit op rekeningnummer:
NL91 INGB 0000 003232 t.n.v. Compassion o.v.v. JONGME.

 

Sponsor een kind in Mexico