De reis van jouw én hun leven

Op reis met Compassion is een buitengewone ervaring. Je proeft Gods hart voor kinderen in armoede. Je ontmoet mensen die leven in extreme omstandigheden. Tegelijk ontdek je de schoonheid van het land en haar inwoners, ondanks de gebrokenheid van hun wereld.

Als jij een sponsorkind hebt in het land waar we naartoe gaan, heb je de kans hem of haar te ontmoeten. We bezoeken mensen thuis en zijn te gast op Compassion-projecten, waar we ook onze handen uit de mouwen zullen steken. Hoe we dat doen? Dat is bij iedere reis op maat.

Er reist, naast een professionele reisleiding, altijd een spreker mee met een Compassion-groepsreis. Hij of zij neemt je mee in de Bijbel en samen ontdekken we wat het betekent om kinderen te bevrijden van armoede in Jezus’ naam.

Komende reizen:


14 - 24 maart 2018

10 - 20 oktober 2018

20 februari - 2 maart 2019

Oktober 2019

Ga mee op reis!

Heb jij interesse om mee te gaan met een Compassion-reis? In deze video vertelt Marlies wat haar reis naar de Filipijnen haar heeft gebracht. Laat je inspireren!

Deel deze video via:

Heb je interesse in een van onderstaande reizen? Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op wanneer er nieuws is!

* Uganda (periode nog niet bekend)
* Ecuador (oktober 2019)
* Vrouwenreis (periode nog niet bekend)


* Verplichte velden

Compassion Nederland maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten