Artiest-ambassadeurs


InSalvation

InSalvation

"Wanneer we Jezus volgen kunnen we onze ogen niet sluiten voor de ongerechtigheid in deze wereld. Daarom sponsoren wij Angelica in Haïti, en zoeken we meer sponsors."


Matthijn Buwalda

Matthijn Buwalda

"Een van de grootste gevolgen van armoede is dat mensen worstelen met het idee dat ze waardeloos zijn. Samen met Compassion wil ik daar iets aan doen."


Damascus

Damascus

"Liefde bieden tegenover woede en haat is de enige remedie. En meteen het evangelie."


Reni & Elisa

Reni & Elisa

"In de Compassion-projecten hoort ieder kind over Jezus, en krijgt het de kans om uit armoede te ontsnappen. Ieder kind verdient zo'n kans."


Gilbert & Sharon

Gilbert & Sharon

"Armoede houdt mensen generaties lang in de greep. Totdat er iemand opstaat, zo’n kind uit de ketting rukt en zegt: tot hier en niet verder. Samen met Compassion doen we dat."


Half a Mile

Half a Mile

"Wij steunen Compassion in het bijzondere werk dat ze doen. We leven samen als mensen op deze wereldbol en hebben ontzettend veel om te delen."


LEV

LEV

"Meer dan 1 miljard kinderen leven van minder dan 1 euro per dag. In Indonesië hebben we gezien hoe Compassion deze kinderen helpt en een toekomst geeft."


Peter & Carin

Peter & Carin

"Wij willen dat gerechtigheid doorklinkt in alles dat we doen een stem zijn voor kinderen in nood. Via zowel onze muziek als trainingen."


Willem Gunneman

Willem Gunneman

Gastheer, theatermaker en performer met bevlogenheid en respect.


for KING &COUNTRY

for KING &COUNTRY

“In El Salvador hebben we met eigen ogen gezien wat het met een kind doet om in armoede op te groeien. Om in een hutje te wonen zonder stroom of stromend water. Wij kunnen wat doen. Smen met jou.


LZ7

LZ7

“Wereldwijd worden kinderen getroffen door onrecht en armoede. Samen met Jezus wil ik naast deze kinderen staan en hen liefde geven.”


Hillsong United

Hillsong United

"We hopen op een generatie van mensen die zich willen inzetten voor de verlorenen en mensen in nood, zowel dichtbij als ver weg."


Casting Crowns

Casting Crowns

Zanger Mark Hall van Casting Crowns: "We zijn niet gezegend om te hebben, maar we zijn gezegend om te geven".