Elk jaar overlijden 4 miljoen kinderen in hun eerste levensjaar. En sinds 1990 zijn er ongeveer 10 miljoen vrouwen overleden als gevolg van de zwangerschap of geboorte in erbarmelijke omstandigheden. Door dit programma helpen we kwetsbare moeders en baby’s te overleven. We helpen de moeders bij de bevalling en geven les op het gebied van gezondheid, hygiëne en voeding. We bezoeken de moeder elke week thuis en volgen de ontwikkeling van de baby. We vertellen over Jezus en leggen uit wat geloofsopvoeding is.

De moeders leren lezen, schrijven en leren een vak, zodat zij financieel zelfstandig kunnen worden en voor hun gezin kunnen zorgen. Vrouwen die een onderneming willen beginnen kunnen les krijgen in het schrijven van een businessplan en eventueel een microkrediet.

Help je mee?

Het moeder- en babyprogramma van Compassion

Dit programma brengt het verschil tussen leven en dood voor (zwangere) moeders en baby's. Cindy wordt op 14-jarige leeftijd uit huis gezet omdat ze ervoor kiest om geen abortus te plegen. Bekijk hoe het Moeder- en babyprogramma haar en het leven van haar dochter een nieuwe toekomst biedt.

Deel deze video via: