Een fijne plek voor kinderen in Colombia


In Cartagena, in het Noorden van Colombia, is onlangs een nieuw Compassion-project geopend. Dat is goed nieuws voor kinderen en hun gezinnen die daar in armoede leven! Omdat het project nog maar net draait, is de opbouw van het project nog in ontwikkeling. Tijdens de reis in februari, gaan we bij dit project op bezoek en steken we de handen uit de mouwen bij de aanleg van een speeltuin. Vooraf zamelen we hier geld voor in, zodat we ook in de juiste middelen kunnen voorzien.

Colombia is één van de armste landen van Latijns-Amerika. Meer dan 30 procent van de bevolking leeft onder de armoedegrens. Dat zorgt voor veel problemen en conflicten. Armoede en geweld drijven mensen naar de steden, met als gevolg nog meer werkloosheid, drugshandel, criminaliteit en seksueel misbruik. Het is belangrijk om kinderen een veilige plek te bieden. Een speeltuin op het Compassion-project kan kinderen een fijne plek zijn waar ze even onbezorgd en veilig plezier kunnen maken.

Doneer nu

Het streefbedrag van € 5.000,- is inmiddels gehaald! Doneren is nog steeds mogelijk, met het overige geld kunnen we de projecten die we bezocht hebben tijdens de reis een extra steun in de rug geven. Zij kunnen dit goed gebruiken!

 

Zelf overboeken

 

Mocht je zelf geld willen overmaken dan kan dit op rekeningnummer:

NL91 INGB 0000 003232

T.n.v. Compassion
O.v.v. ‘STMTCO’