Het Sponsorrelatieteam bestaat nu uit zeven enthousiaste collega’s die dagelijks onze sponsors te woord staan via telefoon, e-mail en sociale media. Ons streven is, door het geven van informatie en het beantwoorden van vragen, onze sponsors te bemoedigen en aan te moedigen in de strijd tegen armoede. We bieden sponsors zoveel mogelijk maatwerk en doen altijd ons best de sponsor te verrassen met onze service.

Voor ons enthousiaste team zoeken wij één of meerdere collega’s die tijdelijk ons team willen komen versterken tijdens een zwangerschapsverlof (april tot en met juli, met kans op verlenging of vaste aanstelling).
Ook zoeken we een oproepkracht die iedere week 4 uur beschikbaar is en in drukke periodes meer uren kan bijspringen.


Nieuwsgierig geworden?

Is een van deze functies je op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct via de button ‘Solliciteer nu’ t.a.v. Marit Toemeungte voor 7 januari 2022. Meer weten over de vacature of over de cultuur van Compassion? Neem gerust contact op via telefoonnummer 055 – 599 44 22 en vraag naar Marjan Coppoolse of e-mail: vacatures@compassion.nl.

De eerste sollicitatiegesprekken zijn op donderdag 13 januari 2022. De tweede ronde gesprekken wordt later ingepland. Een rollenspel is een standaard onderdeel van het tweede gesprek