Het sponsorrelatieteam bestaat uit acht enthousiaste collega’s die dagelijks onze sponsors te woord staan via telefoon, e-mail en sociale media. Ons streven is, door het geven van informatie en het beantwoorden van vragen, onze sponsors te bemoedigen en aan te moedigen in de strijd tegen armoede. We bieden sponsors zoveel mogelijk maatwerk en doen altijd ons best de sponsor te verrassen met onze service.


Voor ons enthousiaste team zoeken wij één of meerdere collega’s die als oproepkracht iedere week minimaal 4 uur beschikbaar zijn en in drukke periodes meer uren kunnen bijspringen.


Nieuwsgierig geworden?

Is een van deze functies je op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct via de button ‘Solliciteer nu’ t.a.v. Marit Toemeungte voor 7 juni 2022. Meer weten over de vacature of over de cultuur van Compassion? Neem gerust contact op via telefoonnummer 055 – 599 44 22 of e-mail: vacatures@compassion.nl.

De eerste sollicitatiegesprekken zijn op donderdag 16 juni 2022, de tweede ronde houden we op donderdag 23 juni 2022. Een rollenspel is een standaard onderdeel van het tweede gesprek.