Compassion Magazine

In dit magazine lees je verhalen waaruit blijkt dat jouw bijdrage aan de beweging van Compassion ertoe doet. Tegelijk is het een uitnodiging om te kijken welke ruimte je nog wilt en durft in te nemen. Met wat jij doet, wordt het leven van een kind veranderd. Het gebeurt. Dankzij jouw hulp.

Het mooie ervan is dat iedereen dat op zijn eigen manier kan doen en daar vorm aan kan geven. Dit kan een bijdrage zijn, of door anderen te enthousiasmeren, bijvoorbeeld door dit magazine te delen met iemand die ook zou willen opstaan voor recht, hoop en het uitbannen van armoede!

Vraag gratis een exemplaar van het Compassion Magazine aan

Compassion gaat bewust en verantwoordelijk met je persoonsgegevens om. We verzamelen en verwerken alleen gegevens die nodig zijn om onze missie uit te voeren en onze service te verbeteren. We beschermen je gegevens, zullen ze nooit verkopen en delen ze nooit met derden zonder een juridische verwerkersovereenkomst. Ook kun je je altijd afmelden en op ieder moment gebruik maken van je wettelijk toegekende rechten. Dat is de korte en bondige versie van onze privacy verklaring. Via deze link kun je lezen hoe Compassion precies met je persoonsgegevens en privacy omgaat.


* Verplichte velden