The Justice Conference 2018


 

 Ann Voskamp schrijft boeken, is een veelgevraagd internationaal spreker en ambassadeur van Compassion. Op 27 oktober deelt zij haar visie over recht doen tijdens de Justice Conference. Samen met haar dochter Hope ontmoetten zij hun sponsorkind in Uganda. Ann zegt daarover: 'Ons gezin is gezegend met de mogelijkheid om hoop te brengen aan kinderen die in armoede leven’.

 

Op zaterdag 27 oktober vindt The Justice Conference plaats; een spraakmakend evenement over gerechtigheid dat jouw invloed op onrecht vergroot. Sprekers en artiesten uit binnen- en buitenland nemen je mee in hun zoektocht om hun gewoontes liefdevoller en rechtvaardiger te maken. Bovendien is The Justice Conference een ideaal platform om andere rechtbrengers te ontmoeten. Op de conferentie vieren we veranderingen die we al zien, leren we van goede voorbeelden uit binnen- en buitenland en moedigen we elkaar aan om in ons eigen huis en in onze eigen omgeving aan de slag te gaan.


‘Love thy neighbour’
Het thema van The Justice Conference is dit jaar ‘Love thy neighbour’. Elkaar liefhebben is elkaar recht doen en elkaars belangen ruimte geven. Waar de liefde voor de ander de boventoon voert, verdwijnen onrecht, uitsluiting en armoede. Love; dan doe je elkaar recht, hoe onverwachts en ongemakkelijk ook. Thy neighbour; dat is iedereen die je tegenkomt, op een feestje, bij de bushalte, in de straat.

Data
The Justice Conference bestaat uit een pre-conference op vrijdag 26 oktober (op de CHE) en een hoofdprogramma op zaterdag 27 oktober (in de Midden-Nederland Hallen in Barneveld). Het hoofdprogramma biedt een keur aan (internationale) sprekers en artiesten. De pre-conference is bedoeld voor wie de diepte wil zoeken en heeft een aparte track voor voorgangers/predikanten en voor ondernemers. 

Partners
The Justice Conference is een initiatief van ontwikkelingsorganisatie Tear en wordt mede mogelijk gemaakt door Opwekking, IJM, CHE, ChristenUnie, Micha Nederland, Stichting Present, 24-7 Prayer NL, de Evangelische Omroep en Compassion.

Korting
Bestel je tickets met korting via justiceconference.nl/compassion