Red een leven met een malarianet


Elke 100 seconden sterft een kind onder de 5 jaar aan Malaria. Dit is te voorkomen!

Voor 4 euro kan Mellon uit Uganda haar dochter Bronia (2) beschermen tegen Malaria met een muskietennet. Bescherm ook een kind. Sms NET naar 4333 en doneer 2 euro.
Met 2 sms'jes geef jij al 1 net!

Waar komt je gift terecht?
Jouw gift komt terecht in het Fonds voor Medische Hulp. Malarianetten zijn een belangrijk preventiemiddel tegen malaria. Deze dodelijke ziekte zorgt jaarlijks voor veel sterfgevallen. Malaria is één van de voornaamste ziekten in ontwikkelingslanden. Stel een malarianet beschikbaar en geef kinderen de kans op zelfbescherming.

Compassion ondersteunt kinderen met essentiële basisbehoeften via lokale kerken. Deze lokale kerken kennen de gemeenschap het beste en zijn niet gebonden aan lokale overheidsinstanties.

Zo bereikt jouw gift de kinderen die het daadwerkelijk nodig hebben.

Wie wordt hiermee geholpen?

Kinderen in Compassion-projecten in ontwikkelingslanden.

Uitleg sms actie

Compassion werft fondsen voor het medische fonds waaruit onder andere malarianetten verstrekt worden aan sponsorkinderen en hun gezin. We roepen deelnemers op om een sms met het woord 'NET' te sturen naar nummer 4333. Voor deze sms, waarmee de deelnemer € 2,00 aan Compassion doneert, worden de normale kosten voor het verzenden van een sms-bericht gerekend. Vervolgens wordt deze sms beantwoord met een dank-sms. Met deze sms wordt eenmalig het gedoneerde bedrag doorbelast op de mobiele telefoonrekening van de deelnemer.

Voorwaarden sms actie

  1. De deelnemer doet mee aan de sms-actie van Compassion door een sms met het woord 'NET'te sturen naar 4333. Als reactie ontvangt de deelnemer een sms. Met deze sms zal eenmalig het bedrag van de donatie bij de eerstvolgende telefoonrekening van de deelnemer worden opgeteld.  
  2. De kosten van deze eenmalige sms-dienst zijn exclusief de telefoonkosten.
  3. Dit is geen abonnementsdienst. Ben je jonger dan 16? Vraag dan toestemming aan je ouders.
  4. Deze dienst is geschikt voor alle mobiele toestellen.
  5. Voor het uitvoeren van deze dienst werkt Compassion samen met GEEF-mobiel, een onderdeel van VFI, de branchevereniging voor landelijk wervende goede doelen.
  6. Het bedrag wordt rechtstreeks aan Compassion afgedragen. De opbrengsten voor Compassion zijn als volgt: jouw donatie incl. btw minus de kosten van de operators incl. btw (= +/- 12 %).
  7. Deze dienst voldoet aan de Sms Gedragscode en Reclamecode sms-dienstverlening.

Compassion Nederland maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten