Jouw uitdaging

De Filipijnen bestaat uit meer dan 7.000 prachtige eilanden in de Stille Zuidzee. Door de focus op globalisatie, zijn kinderen steeds meer blootgesteld aan de negatieve gevolgen daarvan. Denk daarbij aan familiescheidingen, gevaarlijke drugs, de internationale seksindustrie en stedelijke armoede. Samen met een groot tekort aan klaslokalen, onderwijzers en schoolboeken staat dit een gezonde ontwikkeling van kinderen in de weg. Doe voor hen deze Muskathlon!

Tijdens de reis kom je in aanraking met extreme armoede, ontmoet je de gastvrije bevolking en bezoek je Compassion-projecten.


Kies jouw uitdaging:

Hardlopen: 21, 42 of 63 km

Wandelen: 60 km

Mountainbiken: 120 km 

én €10.000 werven voor het werk van Compassion.


Wie:
50 mannen en vrouwen
Wanneer: 23 mei t/m 2 juni 2018
* Data zijn nog exclusief heen- en terugreis naar de Filipijnen

Materialen


Trainen

Een goede training is cruciaal om je Muskathlon goed en verantwoord te laten verlopen. Hieronder vind je handige tools waarmee je je lichaam kunt opbouwen:

 

 

Fondsen werven

Hier vind je handige tools waarmee je het verhaal van Compassion goed kunt vertellen en fondsen/sponsoringen kunt werven:

Praktische reiszaken

Hier vind je allerlei praktische tips en informatie over de praktische reiszaken die je moet regelen. Kijk hier vast op tijd naar, zodat je je goed voorbereidt: