Aanbidding en gerechtigheid met Julian Goedhart


UPDATE

Wegens het coronavirus zijn de diensten met Julian Goedhart voor nu geannuleerd. We zijn druk met het plannen van nieuwe data. Zodra de nieuwe data bekend zijn, maken we dit kenbaar op deze pagina.

 


Compassion verlangt ernaar om samen met de lokale kerk een beweging te vormen in de passie van Jezus. Samen met Julian Goedhart organiseren we een aantal diensten bij kerken verspreid over Nederland. Julian Goedhart is een worshipleider binnen Nederland en heeft als standplaats de Vrije Evangelisatie Gemeente in Zwolle. Het is Julian's verlangen om mensen mee te nemen naar het hart van aanbidding ongeacht in welke kerk je je ook bevindt. Door de focus te verleggen van onszelf naar God verandert ons perspectief op de omstandigheden, komen we tot rust, mogen we opnieuw ontdekken dat onze identiteit in Christus is en daar ook naar handelen.

Kom naar deze inspirerende worshipochtend of -avond rondom het thema aanbidding en gerechtigheid. Leer meer over Gods hart voor gerechtigheid en recht in deze maatschappij en wereld. Ontdek hoe we samen God vreugde kunnen brengen.