Een themaweek of zendingsproject op jouw school:


WC-week WC-week

Ieder jaar sterven ruim 760.000 kinderen aan diarree, dat zijn er zo'n 2.100 per dag. Oftewel: 80 volle schoolklassen. Hier willen wij iets aan doen! Daarom hebben wij een supersimpele, maar effectieve themaweek bedacht over hygiëne. Doe je mee?

Zendingsproject Zendingsproject

Op zoek naar een zendings-project? Je hebt het gevonden! Geschikt voor alle klassen! Zamel met jouw school of klas geld in voor Compassion en sponsor een kind in armoede voor €33,- per maand.

Hoe kan Compassion jouw school helpen?


Veel scholen sparen met elkaar voor een goed doel. Compassion wil dat sparen ook zo leuk mogelijk maken en de kinderen zelf ook iets meegeven.

Wil je een leuke actie doen met de leerlingen? Het is superleuk om je als klas of school in te zetten voor een goed Compassion.

Een spreekbeurt over Compassion is leuk en leerzaam! Wij sturen graag de juiste materialen naar je op.

Compassion heeft speciaal voor kinderen een heel tof magazine gemaakt!

Materialen aanvragen voor in de klas:


Vul hieronder het aantal in en je persoonlijke gegevens. Dan sturen wij de materialen zo snel mogelijk jouw kant op!

Spreekbeurtpakket

Scoor een 10 voor je spreekbeurt met dit pakket: o.a. folders, posters, pennen, een knutselspaarpot en een Kids Magazine voor je hele klas!

Kids Magazine

Compassion heeft een magazine voor kids gemaakt. En het is een heel vet nummer geworden, want Sem en Mbende staan er ook in ;-) Leuk om te lezen en ideaal voor je spreekbeurt!

Materiaal aanvraagformulier

Je persoonlijke sponsornummer vind je op eerdere correspondentie.

* Verplichte velden