Voor elke medewerker een kind


Wij willen iets kunnen betekenen voor de mensen die het minder hebben dan wijzelf.

'Tijdens het avontuur van het opstarten van een bedrijf, wilden we ons verbinden aan kinderen in armoede. Het idee is dat we voor elke medewerker een kind steunen in armoede.' Berend te Voortwis is mede-eigenaar van Lindenhoff, een leverancier van verse producten aan horeca, detailhandel en particulieren.

Deel deze video via:

Foto's van kinderen aan de muur

Door anderen uit de armoede te trekken, maken wij ons werk niet alleen relevanter maar ook leuker." Berend ervaart zijn verbondenheid met Compassion als zegen voor zichzelf en zijn medewerkers. "De verbinding met de wereld geeft je leven een veel breder perspectief."

Lindenhoff betrekt het personeel sterk bij deze visie: voor elke medewerker die in dienst is, sponsoren Berend en zijn broer Willem een kind via Compassion. "In onze bedrijfskantine hangen aan de ene kant foto's van onze medewerkers en aan de andere muur foto's van alle sponsorkinderen. De medewerkers corresponderen met de kinderen en zijn zo erg betrokken bij Compassion."

 

 

Koop een koe

Koop een koe is een initiatief van Boerderij Lindenhoff. Als je via de website een rundvleespakket van een koe koopt, gaat er een deel naar Compassion. Van de opbrengst krijgt een gezin in armoede een koe die een structurele inkomenstenbron voor het gezin vormt.

Bezoek de website >>

Over Lindenhoff


Al vier generaties is Boerderij Lindenhoff in handen van dezelfde familie. Al bijna honderd jaar is de boerderij een plek waar vlees, zuivel en groenten worden verbouwd, verwerkt en gedistribueerd. Hoewel ze met de tijd meegaan, wordt nog steeds vol passie gewerkt volgens dezelfde principes en worden inmiddels vele andere boeren, tuinders en producenten geambassadeerd van de mooiste producten uit Europa. De visie: 'authentieke voeding' bereikbaar maken.
www.lindenhoff.nl

Compassion Nederland maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten