Strategisch partner


Strategische partners verbinden zich voor langere periode aan onze missie. Samen slaan we de handen ineen om armoede uit te bannen. Als strategisch partner inspireren we je met exclusieve meetings en vullen we het partnership in op een manier die bij jou past. Je committeert je voor minimaal drie jaar (≥ € 5.000 per jaar).

Winst daar

Onderzoek heeft aangetoond dat Compassions programma werkt. Ten opzichte van leeftijdgenoten gaan sponsorkinderen langer naar school, hebben ze een grotere kans op een betaalde baan en worden ze vaker leiders in hun kerk of gemeenschap.“Compassions programma verandert kinderen van binnenuit, waardoor ze uit armoede kunnen komen.", aldus professor dr. Bruce Wydick van de Universiteit van San Fransisco.

Bekijk de film waarin de onderzoeksresultaten voor zich spreken.

Winst hier

Naast de ondersteuning die jouw bedrijf geeft aan kinderen in armoede, ontvang je als strategisch partner:

  • Toegang tot twee ‘Partners van Compassion’ netwerkbijeenkomsten
  • Een speciaal ‘Partner van Compassion’-logo om te gebruiken in communicatie-uitingen
  • Eigen pagina op de website van Compassion
  • Kosteloze deelname voor 2 personen aan jaarlijks Compassion leiderschapsseminar
  • Twee keer per jaar een exclusieve meeting met top sprekers
  • Eenmaal per jaar kosteloos gebruikmaken van kantoor Compassion voor vergadering of andere meeting
  • Inspirerende sprekers die leidinggevenden, medewerkers en/of klanten meenemen in het thema Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Sprekers: Freek van der Brugge , Marcel Koning, Willem Gunneman, Paulien Zeeman en Eugène Poppe. Vraag een spreker aan >>
  • Doordat je bedrijf maatschappelijke betrokkenheid toont, stijgt de merkwaarde van je bedrijf en de betrokkenheid van medewerkersOnze strategische partners


Hieronder tref je een aantal van onze strategische partners. In de komende periode worden alle organisaties die bij Compassion zijn aangesloten benaderd voor hun bedrijfsprofiel. Zie je jouw bedrijfsnaam er nog niet tussen staan? Neem dan contact op met Renske van Silfhout.

Lindenhoff Lindenhoff

'Door anderen uit de armoede te trekken, maken wij ons werk niet alleen relevanter maar ook leuker.' Berend te Voortwis is mede-eigenaar van Lindenhoff, een leverancier van verse producten aan horeca, detailhandel en particulieren.

Niverplast Niverplast

Toen Gerrit Jan Nieuwenhuis met zijn familie op reis in Kenia was, zagen zij tijdens deze reis de armoede in het land. Na deze ingrijpende reis besloot Gerrit Jan zich in te zetten voor kinderen in armoede. Elke medewerker van Niverplast sponsort een kind.

12Build 12Build

‘Ons team heeft steeds meer hart gekregen voor het bevrijden van kinderen uit armoede’. Erik Nieuwenhuis is directeur van 12Build en met zijn bedrijf verbonden aan Compassion. ‘Het is bijzonder om met elkaar in te zien hoeveel je van waarde kan zijn.'

Bzzzonder Bzzzonder

De visie van Bzzzonder gaat verder dan alleen Nederland. Daarom draagt Bzzzonder, door Compassion te steunen, haar steentje bij aan het welzijn van kinderen aan de andere kant van de wereld.

Zig Websoftware Zig Websoftware

Zig Websoftware kiest ervoor om het geld dat normaal gesproken naar relatiegeschenken gaat, te doneren aan Compassion. Dit maakt in ieder geval voor 32 kinderen het verschil!

Floreijn Floreijn

Met het aangaan van lange termijn sponsoring van vele kinderen (4 tot 18 jaar) in met name Kenia en Uganda, investeert Floreijn via Compassion in de levens van jongens en meisjes.

Perspectief gaat altijd voor een duurzaam resultaat, daar horen duurzame relaties bij. Daarom is Perspectief strategisch partner van Compassion.

De visie van Feenstra Vlees is dat we niet alleen voor onszelf moeten zorgen, maar ook voor de armen in de wereld.

De doelstelling van Nobel kringloopwarenhuis is om mensen te helpen die leven in armoede en nood.

Van de Zandschulp assurantiën ziet het als opdracht om welvaart te delen met hen die het minder hebben. Er is gekozen voor een partnerschap met Compassion.

Contact


Nieuwsgierig geworden? Ik ga graag met je in gesprek over de samenwerkingsmogelijkheden.

Uw Compassion contactpersoon

Jan Groothuis
jgroothuis@compassion.nl
t: 055 - 5 99 44 22


* Verplichte velden