Samenwerkend partner


Er zijn allerlei manieren om mee te doen in de strijd tegen armoede. Bij een samenwerkend partnership gaat het niet alleen om financiële steun.
De betrokkenheid van je bedrijf en medewerkers zijn net zo belangrijk.

Wat je kunt doen


Via ons kindsponsorprogramma begeleiden we individuele kinderen van extreme armoede naar zelfredzaamheid.

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar winst. Niet alleen voor je eigen onderneming, maar ook voor de wereld om je heen.

Meer doen dan alleen financieel steunen? Samen met je medewerkers kan jouw bedrijf zich inzetten voor kinderen in armoede. Loop een marathon, organiseer een benefietconcert of verzin zelf een ludieke actie. Je kunt ook tijd doneren voor vrijwilligerswerk via Compassion.

Lokale medewerkers van Compassion zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingsverbanden met plaatselijke kerken. In de omgeving van deze kerken leven kinderen in extreme armoede en is hulp hard nodig.

Winst daar

Onderzoek heeft aangetoond dat Compassions programma werkt. Ten opzichte van leeftijdgenoten gaan sponsorkinderen langer naar school, hebben ze een grotere kans op een betaalde baan en worden ze vaker leiders in hun kerk of gemeenschap.“Compassions programma verandert kinderen van binnenuit, waardoor ze uit armoede kunnen komen.", aldus professor dr. Bruce Wydick van de Universiteit van San Fransisco.

Bekijk de film waarin de onderzoeksresultaten voor zich spreken.

Winst hier

Naast de ondersteuning die jouw bedrijf geeft aan kinderen in armoede, ontvang je als samenwerkend partner:

  • Toegang tot twee ‘Partners van Compassion’ netwerkbijeenkomsten
  • Een speciaal ‘Partner van Compassion’-logo om te gebruiken in communicatie-uitingen
  • Vermelding van naam en logo en motivatie op de website van Compassion
  • Kosteloze deelname voor 2 personen aan jaarlijks Compassion leiderschapsseminar
  • Inspirerende sprekers die leidinggevenden, medewerkers en/of klanten meenemen in het thema Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Sprekers: Freek van der Brugge , Marcel Koning, Willem Gunneman, Paulien Zeeman en Eugène Poppe. Vraag een spreker aan >>
  • Doordat je bedrijf maatschappelijke betrokkenheid toont, stijgt de merkwaarde van je bedrijf en de betrokkenheid van medewerkersOnze samenwerkende partners


BERG richt zich in haar visie en missie nadrukkelijk op kinderen. Kinderen zijn de toekomst. Samen actief spelen is belangrijk voor hun ontwikkeling. BERG draagt daaraan graag bij, niet alleen dichtbij huis, maar ook ver weg. Elk kind verdient kansen voor de toekomst, en Compassion helpt hen daarbij. Dat Compassion daarbij handelt ‘in Jezus’ naam’ is voor BERG een belangrijke meerwaarde. Daarom steunen wij de projecten van Compassion van harte. 

Big Five for Life International zet mensen en organisaties in hun kracht. We zorgen samen met ons netwerk van zelfstandige en gepassioneerde coaches voor persoonlijke groei en leven vanuit je passie. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van leiderschap en het verhogen van productiviteit van bedrijven. Met onze bijdrage aan Compassion hopen we ‘onze' kinderen te stimuleren en te inspireren om ook hun dromen waar te maken.

Camps4Kids heeft als missie kids op een vriendelijke, ongedwongen en leuke manier in aanraking te laten komen met de Here Jezus. Wij doen dat hier, Compassion doet dat daar. Al sinds 2011 werken wij samen om kinderen op al onze vakantiekampen uit te leggen wat armoede betekent en dat zij, ook als kind hier, verschil kunnen maken in de levens van kinderen daar. Compassion, het werkt!

Catering Groep Nederland investeert in ontwikkeling. Ontwikkeling van mensen, onze organisatie en de relatie met onze opdrachtgevers. Deze investering maakt dat wij tot een smaakvolle beleving voor onze gasten kunnen komen en er geen limiet is in onze mogelijkheden bij het organiseren van evenementen. Wij zijn ervan overtuigd dat in ieder mens die groei en ontwikkeling mogelijk is. Compassion brengt dit wereldwijd tot uiting en dat willen wij steunen en aanmoedigen.

C-Risk support is een risicomanagement fulfillment bureau dat gespecialiseerd is in operationele bedrijfsprocessen. Wij bieden hands-on ondersteuning aan voor bedrijven, pensioenfondsen, stichtingen en instellingen. Ons motto is ''Impacting lives and businesses through active risk management''. Compassion verandert de levens van kinderen die anders kansloos waren maar die nu een kans krijgen om te participeren in hun gemeenschap. Om die hoop op een beter bestaan levend te houden dragen wij graag ons steentje bij.

 

 

ESV Technisch Adviesbureau BV in Barneveld vindt het belangrijk om anderen te laten delen in onze rijkdom. Wij worden in het rijke westen gezegend met heel veel middelen, die mensen in andere delen van de wereld niet hebben. Door het delen van onze rijkdom en welvaart kunnen we anderen, vooral kinderen, betere kansen bieden. Dit is waarom wij het werk van Compassion ondersteunen.

 

 

Flox Werkt
Het beste in mensen naar boven halen en talenten ontwikkelen en ontplooien. Groeien en bloeien. Flox voorziet in werk en levert structureel een bijdrage aan het succes van mensen en bedrijven. Ook op maatschappelijk gebied willen we bijdragen aan een betere en mooiere wereld en strijden we tegen onrecht. Daarom zijn wij partner van Compassion.

HIWA Rotterdam Port Cold Stores BV is een op- en overslagbedrijf in de Rotterdamse haven dat zich uitsluitend bezighoudt met het opslaan, bewaren en verder verwerken van vruchtensappen en vruchtensapconcentraten. De producten die we in onze koel- en vriesloodsen opslaan komen van over heel de wereld. Omdat de grootste aanvoer vanuit Brazilië plaatsvindt zijn we blij een aantal kinderen in dat land te kunnen ondersteunen via Compassion.

Hof van Arcadia
Wij zijn van mening dat ieder mens recht heeft op nuttig werk om zich daarin te kunnen ontplooien, wat tevens een middel is voor het verkrijgen van erkenning en waardering. Rehabilitatie en normalisatie zijn de uitgangpunten voor begeleiding van mensen met beperkingen en bij re-integratie. Uitgaande dat er bij vele deelnemers sprake is van een blijvende kwetsbaarheid, worden de deelnemers benaderd vanuit de eigen mogelijkheden. Dit sluit wat ons betreft precies aan bij wat Compassion doet wereldwijd.

Innotec Systems ontwerpt en produceert hoogwaardige processystemen voor de voedingsmiddelenindustrie en wil met haar innovatieve en hoogwaardige voedselverwerkende installaties de verwachtingen van klanten naar volle tevredenheid vervullen, en zelfs overtreffen. Ieder kind verdient het om zonder grote zorgen op te groeien. Via Compassion hopen we een paar kinderen in deze wereld een onbezorgde jeugd te geven!

Bij Lady-Comp Nederland zetten wij de mens centraal. Wij verkopen een geweldig product (een 99,3% betrouwbare cycluscomputer), maar goede service en goede hulp bij cyclusvragen is waar wij om bekend staan. Compassion steunen wij door middel van kinderen sponsoren omdat wij met eigen ogen in Thailand gezien hebben, dat dit echt verschil maakt. En wij willen van onze rijkdom delen en doorgeven wat wij ook zelf gekregen hebben. 

Bij Multiply zijn we er ons van bewust dat we in Nederland opgegroeid zijn als kinderen zonder (financiële) zorgen. Wij weten ook dat dit niet vanzelfsprekend is. Per collega sponsoren wij daarom een kind via Compassion. Zo kunnen we hen laten delen in de rijkdom die ons in Nederland gegeven is. We vinden het belangrijk persoonlijk briefcontact te houden en te laten weten dat wij ze steunen.

Pientere Puzzels en Spellen is leverancier van een grote variëteit denkspellen, puzzels, breinbrekers, bord- en kaartspellen voor de hele familie. Met de opbrengst sponsoren wij kinderen via het Compassion kindsponsorprogramma. Graag werken we samen met Compassion, omdat we ons verbonden weten door de woorden van Jezus: 'Wie in mijn naam één zo’n kind bij zich opneemt, neemt mij op.' Marcus 9:37. 

Quality Dots is een internationaal opererend grafisch intermediair en in staat hoge kwaliteit te leveren en tegelijkertijd kosten te besparen op drukwerkproducties. Door deze dienstverlening blijven er meer middelen over voor de doelstellingen van bijvoorbeeld Compassion. Het bevrijden van onze naasten uit armoede, dichtbij of veraf is belangrijk. Als onderdeel van de bedrijfsvoering, maar nog veel meer voor hen die verlost worden uit een hopeloos bestaan, met een hoopvolle toekomst daarvoor in de plaats.

Transparant.in gelooft dat er vier gebieden zijn waarop het leven van iedereen wordt beslist:

  1. God - een persoonlijke relatie met de drie-enige God
  2. Gezin - gezonde intieme relaties met partner, kinderen en vrienden
  3. Gemeente - betrokkenheid bij een lokale kerkgemeenschap
  4. Gerechtigheid - vormgeven aan strijd voor recht

Een kind uit armoede bevrijden, betekent investeren in het leiderschap van de toekomst. Daarom ondersteunt Transparant.in voor iedere werknemer een sponsorkind via Compassion.

‘t Vierhouterbos is een christelijk vakantie- conferentiehotel midden op de Veluwe en biedt mensen de mogelijkheid om hun vakantie, conferentie en bijeenkomst door te brengen in een unieke en gastvrije sfeer. Door de jaren heen hebben al vele hotelgasten tijdens hun verblijf presentaties mogen meemaken over Compassion en de sponsorreizen die onze collega Rolina elk jaar maakt naar haar sponsorkinderen. Geweldig om te zien dat hierdoor ook onze gasten besluiten Compassion te steunen!

Vogelbouw ondersteunt Compassion omdat wij geloven in het studenten programma van Compassion. Samen met twee andere ondernemers sponsoren wij een student in Indonesië. Hij heeft hierdoor de mogelijkheid om te studeren, werk te vinden en net als ons te bouwen aan zijn toekomst. Het is mooi dat een organisatie als Compassion zich hiervoor inzet.

Voice IT heeft als visie de telefonie en IT dienstverlener van regio Drechtsteden en Groot Rijnmond te zijn. Hierbij staan de kernwaarden persoonlijk, eenvoud, betrouwbaarheid en ambitie centraal. Naast ons vakgebied willen wij een partner zijn die iets terug doet voor de maatschappij. Hierin ligt ook onze connectie met Compassion. De vele zegeningen die wij ontvangen willen we inzetten om kinderen te bevrijden uit armoede.

Fair Basics helpt retail en mkb bedrijven bij het verduurzamen van hun organisatie. Dit vanuit een geloof en passie dat het anders moet én kan. We hebben onze aarde in bruikleen en het is onze opdracht om deze aarde zodanig te beheren,  met respect voor mens en milieu, dat we deze een stukje mooier kunnen doorgeven aan de volgende generaties. Compassion zet zich met hart en ziel in voor de volgende generatie wereldwijd en daarom zijn wij partner van Compassion.

 

 

Contact


Nieuwsgierig geworden? Ik ga graag met je in gesprek over de samenwerkingsmogelijkheden.

Uw Compassion contactpersoon

Jan Groothuis
jgroothuis@compassion.nl
t: 055 - 5 99 44 22


* Verplichte velden

Compassion Nederland maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten