Word partner van Compassion


Als ondernemer ben je altijd op zoek naar winst. Niet alleen voor je eigen bedrijf, maar ook voor de wereld om je heen. Compassion werkt samen met ondernemingen op alle niveaus. Onze partners zijn bedrijven die hun maatschappelijke betrokkenheid uitdragen door structurele steun. Welke samenwerking past bij jouw bedrijf?

strategisch partner strategisch partner

Strategische partners slaan samen met ons de handen ineen om armoede uit te bannen en committeren zich voor minimaal drie jaar.

Kennismaken? Kennismaken?

Wij komen graag in contact met jou! Kunnen we eens een afspraak maken?

bedrijfspartner bedrijfspartner

Bedrijfspartners sponsoren één of meerdere kinderen in ontwikkelingslanden via het kindsponsorprogramma van Compassion.

samenwerkend partner samenwerkend partner

Bij een samenwerkend partnership gaat het niet alleen om financiële steun. De betrokkenheid van het bedrijf en medewerkers zijn net zo belangrijk.

Contact


Nieuwsgierig geworden? Neem voor meer informatie over onze partnerships contact met ons op. Deelnemen kan al vanaf de sponsoring van één kind.
Wij praten hier graag met je over door. 


Bel mij, stuur een e-mail of vul het formulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Jan Groothuis
jgroothuis@compassion.nl
t: 055 - 5 99 44 22

Compassion gaat bewust en verantwoordelijk met je persoonsgegevens om. We verzamelen en verwerken alleen gegevens die nodig zijn om onze missie uit te voeren en onze service te verbeteren. We beschermen je gegevens, zullen ze nooit verkopen en delen ze nooit met derden zonder een juridische verwerkersovereenkomst. Ook kun je je altijd afmelden en op ieder moment gebruik maken van je wettelijk toegekende rechten. Dat is de korte en bondige versie van onze privacy verklaring. Via deze link kun je lezen hoe Compassion precies met je persoonsgegevens en privacy omgaat.


* Verplichte velden