Hoe kan Compassion jouw school helpen?


Veel scholen sparen met elkaar voor een goed doel. Compassion wil dat sparen ook zo leuk mogelijk maken.

Wil je een leuke actie doen met de leerlingen? Het is ontzettend samenbindend om je als klas of school in te zetten voor een goed doel.

Een spreekbeurt over Compassion is leuk en leerzaam.

Jaarlijks brengt Compassion een eigentijds Kidsmagazine uit.

Gezocht: Zendingsproject

Compassion biedt een passend zendingsproject voor jouw school. Een project voor en door kinderen en geschikt voor onder-, midden- en bovenbouw. In dit project gaan zending en hulpverlening hand in hand. Voor €33 per maand sponsort jouw school of een klas een kind in armoede.

De leerlingen hebben contact met een jongen of meisje aan de andere kant van de wereld, schrijven brieven en maken tekeningen, maar geven vooral zijn of haar toekomst een totaal nieuwe wending.

Materialen aanvragen


Vul de aantallen en je persoonlijke gegevens hieronder in.

Spreekbeurtpakket

Scoor een 10 voor je spreekbeurt met dit pakket: o.a. 30 folders, 1 magazine, 2 posters, pennen, knutselspaarpot, kleurplaten en kidsmagazines voor al je klasgenoten. (Op dit moment krijg je bij je spreekbeurtpakket 1 kidsmagazine. Vanaf medio december is de nieuwe editie van C4K er en kun je weer voor je hele klas een exemplaar aanvragen.)

Compassion 4 KIDS

Het Compassion Magazine voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud. Boordevol artikelen, puzzels en knutselwerkjes. Ook ideaal voor je spreekbeurt! (kostprijs € 0,38 p.s.)

Materiaal aanvraagformulier

Je persoonlijke sponsornummer (6 cijfers) vind je op eerdere correspondentie.

* Verplichte velden

Compassion Nederland maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten