Laat je horen


Strive not to be a succes, but rather to be of value.

Deel deze video

Het verhaal van Samuel Abisai

Deel deze video via:

Een social media stem

Wat leuk dat jij je stem wilt laten horen voor kinderen in armoede! We willen je aanmoedigen om jouw social media creativiteit en passie te gebruiken als stem voor kinderen in armoede. Er leven nog steeds 385 miljoen kinderen in extreme armoede, dus we kunnen alle hulp gebruiken om harten te raken via social media! Op deze pagina bieden we je content aan voor verschillende social media platformen die we regelmatig updaten.

Heb je een leuk idee, een vraag of ben je op zoek naar bepaalde content? Dan horen we dit natuurlijk heel graag, stuur dan even een mailtje naar redactie@compassion.nl

 

 

Bureaublad achtergond Bureaublad achtergond

Download een bureaublad achtergrond voor op je computer. Je kunt kiezen uit meerdere foto's.

De vrijheid om kind te zijn Deel deze video online

Dankzij jou zijn deze kinderen vrij om te leven, leren, dromen, durven en dansen!

Behind the scenes Behind the scenes

Hoe komen wij nou aan al die informatie in jouw sponsormap, en die prachtige eerste foto van je sponsorkind? Een kleine 'behind the scenes.'

Volg ons via


Facebook is ons grootste platform en we gebruiken Facebook dan ook dagelijks om met onze fans verhalen en foto's te delen van sponsorkinderen, sponsors en de impact van ons werk.

Instagram is een snelgroeiend platform en staat vooral bekend om mooie en inspirerende foto's. Wist je dat je via Instagram tegenwoordig heel makkelijk live video's kan streamen? Zo kun je direct jouw vrienden inspireren en jouw verhaal vertellen.

De snelstgroeiende app is Snapchat, vooral veel jongeren maken hier gebruik van. Voor ons is het best een beetje nieuw, dus we horen jouw tips graag via Snapchat!

Op Twitter delen we informatie, foto's en updates over evenementen, projecten en partners.

YouTube is ons grootste videokanaal. Hierop plaatsen we alle nieuwe video's van projecten, kinderen en verhalen die inspireren en de nood laten zien van ons werk. Maar we laten jullie ook graag zien wat er binnen Compassion Nederland gebeurt.

Vimeo is voor ons een videokanaal gericht is op inspiratie en storytelling. Hier plaatsen we video's van prachtige Compassion-verhalen.

Compassion Nederland maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten