Vacatures vrijwilligerswerk


Ambassadeur Finance

Wij zoeken een ambassadeur die voor een of meer dagen per week het Finance team kan ondersteunen (bij voorkeur op dinsdag en/of vrijdag).

Het team
Het team van Finance bestaat uit 4 medewerkers en 1 ambassadeur. Iedere medewerker binnen dit team is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen deelgebied (inkoop/betalingen/giftenverwerking/salarisverwerking/HR etc.)

De werkzaamheden
Als ambassadeur zal je dit team ondersteunen waarbij je werkzaamheden hoofdzakelijk zullen bestaan uit het verwerken van giften. Daarnaast kunnen er incidenteel andere werkzaamheden voorkomen zoals het invoeren van machtigingskaarten.

We zijn op zoek naar een ambassadeur die de intentie heeft om minimaal 3 maanden betrokken te blijven. Affiniteit met IT en financiële software is een pré.

Reageer via finance@compassion.nl

Ambassadeur Sponsor Administratie team (data verwerking)

Wij zoeken een ambassadeur die voor 1 of meerdere dagdelen per week dit team wil ondersteunen.

Het team
Het team bestaat uit 7 medewerkers die, samen met een grote groep ambassadeurs, alle gegevens van de sponsors verwerken en zorgdragen voor het faciliteren van de schriftelijke communicatie tussen sponsor en kind.

De werkzaamheden
Als ambassadeur ga je dit team administratief ondersteunen bij de verwerking van gegevens in ons systeem
Je taken zijn onder andere:

 • invoeren en up-to-date houden van de sponsorgegevens in ons systeem
 • afhandeling van informatie- en materiaalaanvragen van sponsors

Voor dit team zoeken we iemand die nauwkeurig werkt, ervaring heeft met administratieve processen, ervaring heeft met Word en Excel, zich computersystemen snel eigen maakt en de intentie heeft om minimaal 2 maanden betrokken te blijven. Ervaring met Sales Force is een pré.

Reageer via ambassadeurs@compassion.nl

Ambassadeur Muskathlon / Field Expierence team

Wij zoeken een ambassadeur die een halve of hele dag per week de collega’s van het Muskathlonteam en/of Field Expierence team kan ondersteunen.

Het team
Het Field Expierence team bestaat uit 4 medewerkers die alle reizen vanuit Compassion organiseren en leiden. Hierbij kun je denken aan de twee jaarlijkse sponsorreizen, de Muskathlons, reizen met relaties en individuele aanvragen van sponsors die op vakantie gaan en een sponsorkind willen ontmoeten. Het Muskathlonteam is een projectteam wat bestaat uit 5 collega’s die op verschillende afdelingen werken en ieder eigen verantwoordelijkheden hierin hebben.

De werkzaamheden
Als ambassadeur ga je dit team en projectteam op diverse manieren ondersteunen. Je week kan er iedere keer weer anders uitzien. Je taken zijn onder andere:

 • Gegevens up-to-date houden van Muskathleten en reizigers in het CRM-systeem
 • Georganiseerde activiteiten van Muskathleten registreren en voorzien van materiaal
 • Eventueel telefonisch onderhouden van contacten
 • Verzorgen van welkomstpakketten en versturen van kaarten
 • Aanvragen van VOG’s
 • Meewerken in de voorbereidingen van de Muskathlons
 • Archiveren
 • Meehelpen in de voorbereiding van informatieavonden van reizen en Muskathlons
 • Diverse losse klussen oppakken

We zijn op zoek naar een ambassadeur die de intentie heeft om minimaal 3 maanden betrokken te blijven.

Reageer via ambassadeurs@compassion.nl

Ambassadeur Facilitair (klustalent)

Wij zoeken een ambassadeur die twee rechterhanden heeft en op structurele basis en bij voorkeur voor langere tijd wil klussen op ons kantoor.

De werkzaamheden
De werkzaamheden zijn afwisselend en hebben betrekking op het gebouwbeheer en inrichting. Afhankelijk van de werkzaamheden die je wilt doen en waar je goed in bent, kijken we graag samen met jou wat er mogelijk is! Voor materiaal en gereedschap wordt gezorgd.

Deze functie betreft geen minimaal dagdeel per week. We horen graag hoeveel ruimte je in je agenda hebt om op vrijwillige basis het facilitaire team te kunnen ondersteunen.

Lijkt het je leuk om de handen uit de mouwen te steken? Stuur een e-mail naar ambassadeurs@compassion.nl 

Ambassadeur Relatiebeheer

Wij zoeken een ambassadeur die een of meerdere dagen per week het relatiebeheerteam kan ondersteunen.

Het team
Het relatiebeheerteam bestaat uit 5 medewerkers die vanuit kantoor ondersteuning bieden aan 5 relatiemanagers. Elk duo binnen dit team is verantwoordelijk voor een eigen doelgroep zoals kerken, bedrijven, ambassadeurs, scholen en artiesten.

De werkzaamheden

Als ambassadeur ga je dit team administratief ondersteunen. Je taken zijn onder andere:

 • Data-invoer
 • Opzoeken van gegeven
 • Eventueel telefonisch onderhouden van contacten
 • Verzorgen van relatiegeschenken
 • Regelen van lunches voor bijeenkomsten
 • Diverse losse klussen oppakken zodat georganiseerde activiteiten doorgang kunnen vinden. 

We zijn op zoek naar een ambassadeur die de intentie heeft om minimaal 3 maanden betrokken te blijven.
Reageer via ambassadeurs@compassion.nl

Diverse specialisten op ICT gebied (adviserende rol)

Compassion maakt gebruik van een complex ICT netwerk met apparatuur en applicaties die het mogelijk maken voor sponsors om een kind in armoede te ondersteunen. Om hen verder te faciliteren zijn wij op zoek naar specialisten op diverse ICT gebieden die ons graag willen ondersteunen met advies, meedenken of meewerken bij complexe uitdagingen die wij tegenkomen tijdens het beheer of bij projecten.

Het team
Dit team bestaat uit 3 medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het verzorgen van de IT Infra en support. Ook wordt er nauw samengewerkt met Compassion International om gelijktijdig met andere kantoren van Compassion processen te optimaliseren en daarmee de beleving van sponsors te verbeteren.

Wie zoeken we?
Het hoeft hierbij niet te gaan om structurele inzet, maar we hebben de wens om een netwerk op te zetten van specialisten, waaraan we uitdagingen of vragen kunnen voorleggen in een online community. Mocht het gewenst en nodig zijn om voor bepaalde vraagstukken meer hands-on mee te werken, dan ben je ook van harte welkom om mee te werken op ons kantoor in Apeldoorn.

De werkzaamheden
Het ondersteunen met advies, meedenken of meewerken zal samenhangen met de volgende onderwerpen:
-    Azure (Onze ESB laag)
-    Salesforce
-    Office365
-    Windows Server 2012
-    Windows 10
-    Linux
-    Netwerkbeheer
-    TYPO3
-    En meer…

Indien je interesse hebt om ons ICT team op één of meerdere van deze onderwerpen te ondersteunen, horen we dit graag. Reageren kan via ambassadeurs@compassion.nl

Ambassadeur Tuinonderhoud

Wij zoeken een ambassadeur die het leuk vinden om af en toe te helpen om op het perceel van het Compassionkantoor het groen te onderhouden. Denk hierbij aan de tuin aan de voorkant van het pand en de struiken en bomen rondom het binnenplein en parkeerplaats.

De werkzaamheden
Het is niet noodzakelijk om ervaring te hebben met tuinonderhoud, al is het natuurlijk wel heel handig! Vaste dagen/dagdelen zijn ook niet nodig. We horen graag hoeveel ruimte je in je agenda hebt om op vrijwillige basis hierbij te kunnen ondersteunen.

Lijkt het je leuk om de handen uit de mouwen te steken? Stuur een e-mail naar ambassadeurs@compassion.nl

Contact

Zit er geen passende vacature voor je tussen, maar wil je ons wel helpen op ons kantoor in Apeldoorn? Neem gerust contact op, dan bekijken we de mogelijkheden.

 

Cleo Veldkamp & Harriët Hofsink
  ambassadeurs@compassion.nl