Speciaal voor jou als ambassadeur organiseren wij een mooi feestje!
We willen elkaar op zaterdag 17 november ontmoeten, samen eten, geïnspireerd worden en onze grote God aanbidden. Ook luisteren we naar het bijzondere verhaal van Ben Kinyanjui (voormalig sponsorkind uit Kenia). Daar wil je bij zijn!

Programma

 • 10:30 uur - Inloop
 • 11:00 uur - Welkom
 • 12:00 uur - Lunch
 • 13:00 uur - Workshops
 • 16:30 uur - Viering met Ben Kinyanjui (voormalig sponsorkind)
 • 18:00 uur - Diner & afronding

Locatie
Sprengeloo College, Sprengenweg 81 Apeldoorn

Overzicht workshops

 • Child Protection (door Marjan Horst)
  Ontdek hoe Compassion kinderen beschermt in de projecten. Waar lopen we tegenaan? Waarom is het belangrijk? En wat is jouw rol als ambassadeur in het beschermen van kinderen ver weg, maar ook dichtbij?

 • Bijbelstudie (door Jurrien ten Brinke)
  Wat vertelt de Bijbel ons over Gods hart voor recht en het opstaan voor de weduwen, wezen, armen en vreemdelingen. Jurrien neemt je mee door de Bijbel en denkt samen met je na over wat dit betekent in je eigen leven.

 • Vertaalambassadeurs (door Stefanie Wassink)
  Elkaar ontmoeten als vertaalambassadeurs. Ruimte om vragen te stellen en ideeën uit te wisselen.

 • Hoe organiseer ik een schrijfavond? (door Nicolien Post)
  Als jij een hart hebt voor het schrijven van sponsorkinderen is deze workshop echt iets voor jou. Hoe kun je nou andere mensen betrekken en ook motiveren om meer te gaan schrijven? We gaan leuke en inspirerende ideeën uitwisselen zodat jij met praktische informatie naar huis gaat. Klaar om een schrijfavond te organiseren. 

 • Wat is armoede nou echt, en hoe werkt Compassion (door Harriet Hofsink)
  Is armoede een gebrek aan geld, voeding en onderwijs of is er meer aan de hand? En op welke manier werkt Compassion zodat kinderen echt uit armoede bevrijd kunnen worden? In deze workshop gaan we dieper in op het onderwerp armoede. Ook staan we stil bij de manier waarop Compassion werkt.

 • Wat je altijd al aan Compassion wilde vragen (door team SET)
  Het Sponsor Engagement Team (SET) beantwoordt elke dag vragen van sponsors via de telefoon, social media en de mail. We dagen je uit om in deze workshop de vragen te stellen die je zelf hebt, of die mensen in jouw omgeving hebben over Compassion. We gaan je vooraf vragen om wat vragen aan ons te mailen, zodat we een goed antwoord kunnen geven!

Inschrijfformulier

Workshop - keuze 1 (voorkeur)

Workshop - keuze 2 (voorkeur)

Compassion gaat bewust en verantwoordelijk met je persoonsgegevens om. We verzamelen en verwerken alleen gegevens die nodig zijn om onze missie uit te voeren en onze service te verbeteren. We beschermen je gegevens, zullen ze nooit verkopen en delen ze nooit met derden zonder een juridische verwerkersovereenkomst. Ook kun je je altijd afmelden en op ieder moment gebruik maken van je wettelijk toegekende rechten. Dat is de korte en bondige versie van onze privacy verklaring. Via deze link kun je lezen hoe Compassion precies met je persoonsgegevens en privacy omgaat.


* Verplichte velden