Geef een presentatie


Hou je van presenteren? We zoeken mensen die op allerlei plekken in Nederland
presentaties over het werk van Compassion willen houden, op een plek en manier
die bij hen past. We hebben een aantal presentatiepakketten ontwikkeld,
waarmee je heel gemakkelijk je eigen presentatie in elkaar zet:

Geef een presentatie op een school presentatie op een school

We zoeken mensen die een presentatie op (basis)scholen willen geven, over het werk van Compassion. Iets voor jou? Vul dan het formulier hieronder in, dan nemen we contact op.

vertoon de film 58: vertoon de film 58:

Hou een filmavond bij je thuis. Laat de inspirerende film 58: zien, die gaat over de rol van de kerk in het bestrijden van armoede en ongerechtigheid.

geef een andere presentatie een andere presentatie

Of geef een presentatie op een andere plek, zoals een bedrijf, bij vrienden/familie, jeugdkerk, et cetera. Vul het formulier hieronder in, dan nemen we contact met je op.

Neem contact op:

Wat voor presentatie wil je geven

Compassion gaat bewust en verantwoordelijk met je persoonsgegevens om. We verzamelen en verwerken alleen gegevens die nodig zijn om onze missie uit te voeren en onze service te verbeteren. We beschermen je gegevens, zullen ze nooit verkopen en delen ze nooit met derden zonder een juridische verwerkersovereenkomst. Ook kun je je altijd afmelden en op ieder moment gebruik maken van je wettelijk toegekende rechten. Dat is de korte en bondige versie van onze privacy verklaring. Via deze link kun je lezen hoe Compassion precies met je persoonsgegevens en privacy omgaat.


* Verplichte velden