Jouw spreekbeurt gaat over Compassion!


Moet jij binnenkort een spreekbeurt houden? GAAF! Het is superleuk om je spreekbeurt over Compassion te houden en grote kans dat jij de eerste bent die het hier over heeft!

In het gratis spreekbeurtpakket zitten onder andere folders, pennen, posters en een Compassion Kidsmagazine voor al je klasgenoten. Vraag het pakket hieronder meteen aan! Laat je ons weten hoe je spreekbeurt gegaan is?

Evy: "Ik hield mijn spreekbeurt over Compassion omdat ik wil dat er steeds meer kinderen geholpen worden. Wij hebben het zo goed en heel veel andere kinderen niet. Het had ook andersom kunnen zijn, dan wil je toch ook hulp! Ik heb verteld over ons sponsorkind Yerleidys uit Colombia en haar foto laten zien. Van de meester kreeg ik een 10!"

Vul hier je gegevens in en wij sturen je het spreekbeurtpakket toe

Compassion gaat bewust en verantwoordelijk met je persoonsgegevens om. We verzamelen en verwerken alleen gegevens die nodig zijn om onze missie uit te voeren en onze service te verbeteren. We beschermen je gegevens, zullen ze nooit verkopen en delen ze nooit met derden zonder een juridische verwerkersovereenkomst. Ook kun je je altijd afmelden en op ieder moment gebruik maken van je wettelijk toegekende rechten. Dat is de korte en bondige versie van onze privacy verklaring. Via deze link kun je lezen hoe Compassion precies met je persoonsgegevens en privacy omgaat.


* Verplichte velden