In een wereldwijde crisis krijgen de armen altijd de zwaarste klappen. Daarom zijn kinderen in armoede door COVID-19 nog kwetsbaarder geworden dan ze al waren: geweld, misbruik en uitbuiting is toegenomen. Vanwege coronamaatregelen zijn in veel landen scholen nog dicht. Op deze veilige plek krijgen kinderen niet alleen onderwijs, maar vaak ook een goede maaltijd en medische zorg. Allemaal broodnodig om de cirkel van armoede te doorbreken.

Doe mee 
Als sponsor maak je verschil in het leven van een kind en zijn of haar gezin. Door een maandelijkse bijdrage te geven, help je een kind om zich fysiek en emotioneel gezond te ontwikkelen. Een kind krijgt de kans om naar school te gaan, bouwt vriendschappen op en maakt kennis met het Evangelie. Dit gebeurt binnen de veilige muren van een Compassion-project gerund door medewerkers, gemeenteleden van een lokale kerk. Zij kennen de thuissituatie van ieder kind, de cultuur en armoedeproblematiek. Zo geven we een kind samen, vanuit een veilige omgeving, hoop op een toekomst zonder armoede. 


Ieder kind heeft recht op onderwijs

Doe mee en sponsor een kind

Deborah staat voor haar school
“Ik kan worden wat ik wil”

Deborah (9) woont in Uganda en groeit op in armoede. Maar zij durft nu te dromen van een toekomst zonder armoede, waarin zij kan worden zij wil!

100 kinderen gesponsord

Doel: 350 gesponsorde kinderen