"Ook jij kunt kinderen uit armoede bevrijden!"

"Ook jij kunt het leven van kinderen die in armoede opgroeien compleet veranderen! Dat doe je misschien al door een kind te sponsoren. Je kunt dat voor nog veel meer kinderen doen door iets te doen wat bij jou past. Word ook ambassadeur voor Compassion! 

Heb je vragen of ideeën? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag!"

Harriët Hofsink
ambassadeurs@compassion.nl
instagram.com/harriethofsink

Word een stem!


Hou jij van presenteren, en heb je daar ervaring mee? Dan kun je ons wellicht helpen om op allerlei plekken in jouw omgeving over het werk van Compassion te vertellen.

Wil jij ons helpen om in je sociale netwerken meer te vertellen over het werk van Compassion? Geef je dan op voor de Laat je Horen nieuwsbrief.

Wil jij voor meer kinderen een sponsor vinden? Geweldig! Je kunt ons op allerlei manieren helpen om sponsors te vinden!

Meehelpen op kantoor in Apeldoorn


Spreekt een van de onderstaande opties je aan? Neem dan contact met ons opPraktisch werk

We zoeken regelmatig enthousiaste vrijwilligers, die één of meerdere dagen per week kunnen helpen met praktisch werk in ons kantoor. Denk aan het verwerken van brieven van en naar sponsorkinderen, vertalen van kindbiografieën, etc. Iets voor jou? Mail ons!

Administratie

We zoeken regelmatig accurate, resultaatgerichte vrijwilligers die ons helpen giften administratief te verwerken. Ben jij bereid om je te committeren om ons één dag in de week te ondersteunen? Mail je dan je motivatie, CV en een e-mailadres van je referentie vrijwilligers@compassion.nl

Bellen

We zoeken regelmatig naar mensen die het leuk vinden om te bellen. Het gaat om het nabellen van mensen die informatie hebben aangevraagd, enquêtes, et cetera. Ben jij goed aan de telefoon, klantgericht en wil je Compassion hier af en toe eens mee helpen? Mail ons!

Compassion Nederland maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten