Zet je talent in voor kinderen in armoede


"Ook jij kunt kinderen uit armoede bevrijden!"

"Ook jij kunt het leven van kinderen die in armoede opgroeien compleet veranderen! Dat doe je misschien al door een kind te sponsoren. Je kunt dat voor nog veel meer kinderen doen door iets te doen wat bij jou past. Word ook ambassadeur voor Compassion! 

Heb je vragen of ideeën? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!"

Cleo Veldkamp & Harriët Hofsink
ambassadeurs@compassion.nl

Vrijwilligerswerk

Er zijn veel mogelijkheden om je vrijwillig in te zetten voor Compassion.
Spreekt een van de onderstaande werkzaamheden je aan? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in.

Kantoor- vrijwilligers

We zoeken regelmatig enthousiaste vrijwilligers, die één of meerdere dagen per week kunnen helpen in ons kantoor. Je gaat voornamelijk biografieën van de kinderen opstellen. Deze schrijf je aan de hand van de Engelstalige informatie in ons systeem. Schrijf je goed Nederlands, kun je vertalen en ben je vaardig met computers? Dan horen we graag van je!

Helpen op evenementen

Wil jij ons helpen om op allerlei mooie concerten en andere evenementen sponsors te vinden? Dan horen we graag van je! Bekijk hier het overzicht van alle evenementen en meld je aan.

Administratie

We zoeken regelmatig accurate, resultaatgerichte vrijwilligers die ons helpen om giften administratief te verwerken. Ben jij bereid om je te committeren om ons één dag in de week in ons kantoor in Apeldoorn te komen ondersteunen? Stuur dan een mail met je cv, een korte motivatie en het e-mailadres van je referentie.

Schrijfambassadeur

Niet alle sponsors zijn in staat om brieven te schrijven. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven die meerdere kinderen ondersteunen of sponsors die het moeilijk vinden om brieven te schrijven. Omdat we weten hoe belangrijk bemoedigende woorden zijn in het leven van een sponsorkind, zoeken we regelmatig schrijfambassadeurs. Wil jij graag schrijven met een sponsorkind maar kun je financieel (nog) geen kind ondersteunen? Stuur ons een bericht om je als schrijfambassadeur aan te melden. Jij krijgt dan ook de brieven die het kind aan jou terug schrijft.

Klussers

We zoeken mensen die ons pand in Apeldoorn willen helpen onderhouden. Wie we zoeken:

  • Mensen die de tuin op orde houden
  • Klussers voor kleine klusjes
  • Schoonmakers
  • Klussers voor 1 dag

We horen graag van je!

Vertalers

We zoeken regelmatig vertaalvrijwilligers. Je vertaalt de brieven van sponsors van het Nederlands naar Engels en brieven van de kinderen van het Engels naar Nederlands. Dit kun je vanuit huis via een website doen, op momenten die jou goed uitkomen. Beheers je het Engels en Nederlands en kun je goed overweg met computers? Dan horen we graag van je

Werk of stages in het buitenland

Compassion gelooft dat werk in ontwikkelingslanden het beste door lokale mensen gedaan kan worden. En omdat we lokale stages in die landen aanmoedigen, bieden we geen stages of (vrijwilliger) functies in het buitenland aan.

Functies voor langere tijd

Naast vrijwilligers die zich af en toe voor Compassion inzetten, zoeken we ook regelmatig enthousiaste mensen die zich voor wat langere tijd aan een (onbetaalde) functie willen binden. Bekijk deze functies hier.

Aanmelden als ambassadeur:

Ik wil mij inzetten als:

Compassion gaat bewust en verantwoordelijk met je persoonsgegevens om. We verzamelen en verwerken alleen gegevens die nodig zijn om onze missie uit te voeren en onze service te verbeteren. We beschermen je gegevens, zullen ze nooit verkopen en delen ze nooit met derden zonder een juridische verwerkersovereenkomst. Ook kun je je altijd afmelden en op ieder moment gebruik maken van je wettelijk toegekende rechten. Dat is de korte en bondige versie van onze privacy verklaring. Via deze link kun je lezen hoe Compassion precies met je persoonsgegevens en privacy omgaat.


* Verplichte velden