Deze zomer komt Compassion naar je toe met het Compassion Café pop-up edition! Een weekend vol muziek, ontmoeting en goede, (h)eerlijke koffie. We staan van 9 tot 11 juli in Surhuisterveen. Verschillende Compassion-ambassadeurs geven sfeervolle tuinconcerten onder de stretchtent op een prachtige locatie. Wees welkom! Elk programma is inclusief een gratis consumptie vanuit de Compassion caravan en er zijn verschillende kraampjes aanwezig met (lokale) producten waar je rond kan struinen.

Check het programma voor meer informatie en we ontmoeten je graag bij een van de programma’s!

Programma

Vrijdag 9 juli

 • 19.00 uur en 21.00 uur – Tuinconcert met Matthijn Buwalda
  Stel je een stretchtent voor met sfeerverlichting, goede koffie en mooie muziek en verhalen van Matthijn Buwalda. Een klein en intiem concert met bekende en nieuwe nummers waarbij je kan genieten van de bijzondere woordkunsten van Matthijn. Voor dit leuke avondje uit zijn beperkte kaarten beschikbaar, dus reserveer je plekje op tijd. Reserveer direct jouw stoeltje!

Zaterdag 10 juli

 • 13.30 uur – High tea met Sifra Bekx en Danielle Rebel
  Ben jij toe aan een middagje gezellig bijpraten met vriendinnen? Of heb je zin in een (h)eerlijke high tea met thee, chocolade en een inspirerende boodschap? Sifra Bekx (InSalvation) en Danielle Rebel (Fair Rebel) zien er naar uit om jullie te ontmoeten en samen te genieten van de high tea, verhalen en muziek. Je gaat naar huis met nieuwe inspiratie en praktische handvaten. Zien we je daar?
 • 19.30 uur – Aanbiddingsconcert met InSalvation
  Samen God aanbidden onder een open hemel met de bekende muziek van InSalvation en dat op een sfeervol terrein met goede koffie en ontmoeting. Zing mee of luister naar de nieuwe muziek van InSalvation en geniet van dit aanbiddingsconcert. Reserveer direct jouw stoeltje!

Zondag 11 juli

 • 10.30 uur – Openluchtdienst met InSalvation en Eline Bakker
  Wees welkom tijdens de openluchtdienst met InSalvation en Eline Bakker. Een dienst waarin we samen God aanbidden en luisteren naar Zijn Woord. Jafeth Bekx zal spreken en het belooft een mooie dienst te worden. Alle stoeltjes zijn helaas al gereserveerd. In verband met beperkte beschikbaarheid kunnen we geen extra gasten meer ontvangen. Uiteraard ben je van harte welkom bij een van onze andere programma’s.
 • 14.00 uur – Tuinconcert met Reni & Elisa
  Reni en Elisa brengen onder de sfeervolle stretchtent de muziek dichtbij en spelen zowel bekende als nieuwe muziek. Zing lekker mee of luister naar de verhalen van Reni en Elisa. Als Compassion-ambassadeurs hebben ze hart voor kinderen en delen ze graag hun verhalen met jou. Reserveer direct jouw stoeltje!